ÇORAP SANAYİCİLERİ DERNEĞİ’NDE BAYRAĞI SN.BÜLENT İYİKÜLAH DEVRALDI

İhracatta ve üretimde öncü çorap sektörünün çatı örgütü Çorap Sanayicileri Derneği’nin (ÇSD) 14 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen 11. Olağan Genel Kurulu’nda Sn. Bülent İyikülah başkanlığındaki yeni yönetim kurulu seçilerek bayrağı devraldı.

 

ÇSD’nin Giyimkent’teki genel merkezinde yapılan Genel kurulda açılış  konuşmasını yapan 10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, başkanlık dönemi faaliyetleri hakkında üyelere bilgi verdi. Sektörün kendisine verdiği yetkinin sona erdiğini belirten Öztürk, “Yetkimiz bugün bitiyor ama görevimiz bitmiyor . Üyesi olmaktan gurur duyduğumuz ÇSD ailesi için birey ve firmam olarak her zaman görevim sürecek” diye kaydetti. Öztürk konuşmasının sonunda göreve gelecek yeni ÇSD Yönetim Kurulu’na başarılar diledi.

 

Tüm üyeleri temsil eden bir ÇSD

Yeni ÇSD Başkanı Bülent İyikülah ise seçim sonrası yaptığı konuşmada duyulan güvene layık olmaya çalışacaklarını belirterek kuruluşundan, bugüne kadar görev alan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. ÇSD’nin varlık nedeni ve en büyük gücünün üyeleri olduğuna dikkat çeken Başkan İyikülah, “Ben ve arkadaşlarım üyelerle iletişimimizi ve ilişkilerimizi maksimum düzeye çıkarma ve belli bir grubun değil tüm üyelerimizin, sesi, soluğu olmaya özen göstereceğiz” dedi.

 

Birlik ve beraberlik bizim en büyük sermayemiz:

“Ben” değil “Biz” olarak hareket edeceğiz

ÇSD’yi yıllar boyunca diğer sektörel sivil toplum kuruluşlarından ayıran ve üste çıkaran en büyük özelliğin birlikte hareket etme olduğuna dikkat çeken Başkan İyikülah, “Çalışmalarımıza çoğulcu ve “Ben” değil, “Biz” merkezli yön vereceğiz. Böylece birlikte omuzladığımız görev yükü ve birlikte kazandığımız başarının mutluluğunu yine hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

 

ÇSD Başkanı Bülent İyikülah aktif katılımcı yönetim anlayışına ve diğer kurumlarla ve çözüm ortaklarıyla “işbirliği-güçbirliği” çerçevesinde ilişkilerin güçlendirmesine de vurgu yaptı. İyikülah konuşmasının sonunda şahsı ve yönetim kuruluna güvenerek yetki veren tüm ÇSD üyelerine ve tüm sektöre teşekkür etti.

 

11. dönem ÇSD Yönetim kurulu listesi

 

YÖNETİM KURULU:

 

Sıra No

Asıl Üyelerin Adı ve Soyadı

Firması

Sıra No

Yedek Üyelerin Adı ve Soyadı

Firması

1

BÜLENT İYİKÜLAH

HOBİ ÇORAP

1

ASIM YAVUZARSLAN

BROS ÇORAP

2

AHMET BİLAL KIYMAZ

ÜÇ-AR ÇORAP

2

DAVUT BERESİ

PENTİ ÇORAP

3

İLKER ÖZTAŞ

ÖZTAŞ ÇORAP

3

MERT DENİZ

MERTEKS ÇORAP

4

OSMAN CENGİZ

ERBOS ÇORAP

4

MUSTAFA GÜLER

ÇAĞDAŞ ÇORAP

5

CEYDA ÖZDOĞANCI

BOĞAZİÇİ ÇORAP

5

HAKKI ÇİFTÇİOĞLU

OKYANUS ÇORAP

6

ENDER DOĞAN

ÇİMPA ÇORAP

6

AHMET REŞİT KAYA

PAKTAŞ ÇORAP 

7

İSMAİL BEKMEZCİ

BEKS ÇORAP

7

S. ERCÜMENT GÜN

DAYMOD ÇORAP

8

NİYAZİ ŞAHİN

ULAŞ ÇORAP

8

TUNCAY EROL

KONÇ ÇORAP

9

MUSTAFA ERDAL

MERDAL ÇORAP

9

HAYDAR ÖZÜREN

ATLAS ÇORAP

 

 

DENETLEME KURULU:

 

Sıra No

Asıl Üyelerin Adı ve Soyadı

Firması

Sıra No

Yedek Üyelerin Adı ve Soyadı

Firması

1

SERDAR BEKMEZCİ

GELAL ÇORAP

1

GABİ DOENYAS

ALTIN İPLİK ÇORAP

2

ÖZKAN KARACA

ULTRA ÇORAP

2

İLKER ŞAHİN

İLKER ÇORAP

3

KENAN KOÇ

TEKSTÜRE ÇORAP

3

SEFA DALBUDAK

DALBUDAK ÇORAP